Uw allround glasbedrijf in Weert

Roermondse Glashandel uit Weert staat bij veel mensen en bedrijven bekend om hun professionaliteit, kennis, flexibiliteit en motivatie om u van dienst te zijn. Zoekt u dus een expert op het gebied van glas in Weert? De glaszetters van ons glasbedrijf zijn u graag van dienst.

In de loop van de jaren hebben we via ons glasbedrijf een klantenbestand opgebouwd in en om Weert. Naast glaszetten in woningen, werken we ook voor verzekeringsmaatschappijen, woningcorporaties, scholen, winkels, kantoren, overheidsinstanties, Verenigingen van Eigenaren en horecabedrijven in Weert. En dat is niet voor niets, zoals u zult ervaren als u de hulp van ons glasbedrijf inschakelt. De vakmannen van onze glasbedrijf hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring met vrijwel alle glaswerkzaamheden en werken uitsluitend met de modernste materialen en technieken. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit.

Ons assortiment aan beglazing

Uw glasbedrijf heeft een eigen magazijn, waarin u ruiten en beglazing kunt vinden van uitzonderlijke formaten of in weinig gangbare uitvoeringen. Deze voorraad wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe materialen en aangevuld. Ons standaard assortiment bestaat uit isolerend dubbel glas, HR++-glas en veiligheidsglas van de allerhoogste kwaliteit. Kortom, voor de montage van beglazing van kwaliteit kunt u terecht bij uw glashandel in Weert!