Laat inbraakvertragend glas plaatsen in Weert

Inbraken komen tegenwoordig helaas steeds vaker voor. Ook in Weert en omgeving worden particulieren, maar ook winkeleigenaren steeds vaker het slachtoffer van ongenode gasten. Glas is van nature een kwetsbaar product, en daarom altijd inbraakgevoelig. Inbraakvertragend glas kan het uw ongewenste bezoekers een stuk lastiger maken om uw pand te betreden en heeft daarom een afschrikkende werking. Uw glaszetters in Weert en omgeving plaatsen steeds vaker inbraakvertragend glas in bijvoorbeeld winkels en bedrijfspanden. Wilt u meer weten over inbraakvertragend glas? Wij kunnen u er alles over vertellen.

Wat is inbraakvertragend glas?

Van nature is glas een breekbaar materiaal, gevoelig voor schade. Dankzij moderne technieken kan glas worden aangepast tot een stevig product; veiligheidsglas of inbraakvertragend glas. Inbraakvertragend glas is gelaagd glas met daartussen een aantal taaie folies en meer glas. Deze beveiliging kan ook worden toegepast op dubbelglas en gekleurd glas. Naast het beveiligen van uw pand tegen ongenode gasten, heeft inbraakvertragend glas nog een aantal andere voordelen. Zo beschermt deze glassoort ook tegen persoonlijke verwondingen, doordat het niet breekt en u zich dus niet zult snijden of andere verwondingen op zult lopen.

Woont u in Weert of omgeving en bent u geïnteresseerd in inbraakvertragend glas? Uw glaszetter vertelt u graag meer. Ook kunt u, als u dat wilt, direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Neemt u contact op met uw glaszetters uit Weert!